یکی از رایجترین اصطلاحات بازار ارزهای دیجیتال اصلاح قیمتی و سقوط قیمتی است؛ حال این اصطلاح یعنی چه و با یکدیگر چه تفاوتی دارد.
در ادامه آن را برای شما توضیح میدهیم.
سقوط قیمت
به کاهش قیمت در چند روز متوالی در بازارهای مالی، سقوط قیمت میگویند.
این کاهش قیمت میتواند از عوامل تکنیکال باشد؛ اما سقوط ها میتواند ریشه بنیادی داشته باشد. مثلاً انتشار اخبار، ایجاد رویدادهای کلان اقتصادی، اطلاعیههای شرکتهای بزرگ و تغییرات ناگهانی در قوانین و سیاستهای بینالمللی.
جالب است بدانید بزرگترین سقوط بیت کوین در سال 2013 اتفاق افتاده است. این سقوط 73.1 درصدی در 24 ساعت از 259 دلار به 70 دلار کاهش یافت.
سقوط بعدی بیت کوین با 40 درصد ریزش در سال 2020 زمانی که ویروس کرونا در جهان منتشر شد، اتفاق افتاد.
اصلاح قیمت
زمانی که روند قیمتی بهصورت تدریجی و باگذشت چند روز، افزایش پیدا کند به این حرکت اصلاح قیمتی میگویند.
درواقع این اتفاق زمانی رخ میدهد که تریدرهای بازار گاوی خسته شدهاند و در حال استراحت هستند و بازار خریدار جدیدی جهت حمایت از بازار ندارد؛ اگر سفارشهای فروش رویهم انباشته شود و بازار خریدار نداشته باشد، قیمتها بهتدریج کاهش مییابد.
اصلاح قیمت میتواند بیشتر در عوامل تکنیکالی مانند حجم خریداران در سطوح مقاومتی قوی، اختلاف قیمت بین شاخصها مانند شاخص قدرت نسبی (RSI) اتفاق بیافتد.
نوسان بالای ارزهای دیجیتال
همانطور که در جریان هستید بازار بیت کوین بسیار پر ریسک است. این ارز در مقایسه با دیگر ارزها از نوسانات بسیار زیادی برخوردار است. با توجه به حرکت بیت کوین سایر ارزها نوسانات قیمتی مشابه را تجربه میکنند.
اگرچه این نوسانات در چرخه صعودی بازار، مزایای خاص خود را دارد اما به معنای سقوط و اصطلاح مکرر هم هست.
آگاهی از این موضوع که کدام روند نزولی یا کاهشی است و کدام روند اصلاح و رو به رشد، به شما این امکان را میدهد که بتوانید در بازارهای مالی رشد کنید و بهترین عملکرد را از خود نشان دهید.
گاهی روند نزولی میتواند نشاندهنده یک سقوط قیمتی باشد؛ اما اصلاحات قیمتی را میتواند نشان از رشد روند قیمتی بازار به سمت سطح حمایت دانست. درصورتیکه قیمت پس از اصلاح میتواند برای شکستن اوج قبلی خود اقدام کند.
پس بار دیگر که ریزش بازار را مشاهده کردید باید تشخیص دهید این ریزش، سقوط است یا اصلاح و یا اینکه بازار در حال تجربه کردن یک ریزیش هیجانی است یا روند بازار نزولی شده است.
حالا شاید برای شما سؤال پیش بیاید چگونه متوجه تفاوت این موضوع شویم.
همانطور که میدانید قبل از سرمایهگذاری در بازار پر ریسک ارز دیجیتال باید به چندین نکته آگاهی کامل داشته باشید تا بتوانید در این بازار سود کسب نمایید.
چند نکته مهم قبل از ورود به بازار ارزهای دیجیتال
- طمع نکنید.
- آموزش حرفهای ببینید.
- همه سرمایه خود را وارد بازار نکنید.
- صبور باشید و در هنگام معامله عجله نکنید.
- اخبار و رویدادهای مهم در این حوزه را دنبال کنید.
- حتماً استراتژی معاملاتی مخصوص به خود را داشته باشید.
- اطلاعات کاربری خود را در اختیار دیگران قرار ندهید.
- توییت افراد معروف و با حجم معاملاتی بالا را دنبال کنید.
- با تحلیل خود معامله انجام دهید و به حرف دوستان و آشنایان خود معامله انجام ندهید.
- برای سرمایهگذاری از دوستان خود پول قرض نگیرید.
- حتماً در محیطی آرام و با آرامش کامل اقدام به انجام معامله نمایید.
- از خود و رفتار خود شناخت کامل داشته باشید؛ مثلاً اگر شخصیت هیجانی دارید باید برای خود چارت قیمتی بر اساس زمان داشته باشید تا بتوانید بهترین تصمیمگیری را حین انجام معامله داشته باشید، یا اگر استرس بازار باعث اعصاب خوردی شما می شود باید از قبل کلاس های جلوگیری و نحوه برخورد با استرس را شرکت کنید تا هنگام انجام معاملات تنش بازار باعث عصبانیت شما نشود.
- و مهم تر از همه حتماً در صرافی معتبر ثبتنام انجام دهید.
حال شاید برای شما سؤال پیش بیاید چرا باید در صرافی معتبر ثبتنام انجام دهیم؟
دلیل آن این است که این روزها تعداد صرافیهای کلاهبردار زیاد شده است، این صرافیها با ارائه خدمات ویژه و خاص، اقدام به جذب سرمایهگذار میکنند و درست زمانی که میزان سرمایه آنها به حد دلخواهشان رسید ناگهان ناپدید میشوند.
پس باید برای انتخاب صرافی، هوشمندانه عمل نمایید تا مداوم استرس نابود شدن سرمایه خود را نداشته باشید.
بهترین صرافی ارزهای دیجیتال کدام است؟
یکی از بهترین و محبوبترین صرافی بازار ارزهای دیجیتال، صرافی معتبر کوینکس است؛ این صرافی با ارائه خدمات ویژه و گذشته درخشان خود در بین تریدرهای این بازار از جایگاه ویژهای برخوردار است.
سخن آخر
امیدواریم با خواندن این مقاله و رعایت نکات گفتهشده در بازار ارز دیجیتال سود های کلانی کسب نمایید.
سلب مسئولیت: مجله اینترنتی رایا مگ در تهیه این محتوای تبلیغاتی نقش نداشته و مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد.