در چند سال گذشته در میان جوانان یک بازی بسیار پر طرفدار شد که اسم آن کلش آف کلنز بود. این بازی که به معنی جنگ میان قبایل است، یک بازی راهبردی یا استراتژیک است که شرکت سوپرسل آن را طراحی کرده است. از محصولات این شرکت میتوان به بازی های هی دی، بوم بیچ و براول استارز اشاره کرد. کلش آف کلنز در مدت محدودی توانست به یکی از بازی های محبوب تبدیل شود و رکورد دانلود را در کشور های مختلف بزند. یکی از امکاناتی که سوپر سل برای کارکنان خود قرار میدهد و منبع اصلی درآمد زایی بازیهایی مانند کلش آف کلنز قرار میگیرد، نرم افزار های رایگان و بهره گیری از امکانات جانبی مادی است.
کلش آف کلنز محصول کجاست؟
شرکت سوپرسل در شهر هلسینکی، پایتخت کشور فنلاند قرار دارد. این بازی در سال ۲۰۱۲ برای گوشیهای ios و سپس در سال ۲۰۱۳ برای گوشی های اندروید مورد دسترسی قرار گرفت. در بازی کلش آف کلنز، اعضا، رهبری یک قبیله را به عهده دارند و چهار عنصر طلا، اکسیر، اکسیر سیاه و الماس را در اختیار می گیرند و هر کدام از این عناصر بازدهی خاصی دارند و نیروهایی را به قلعه اضافه می کنند که شامل سرباز، جادوگر، کماندار و ... است. کلش آف کلنز جزو پر طرفدارترین اپلیکیشن ها است و درآمد خالص این بازی روزانه به مبلغ دو و نیم میلیون دلار می رسد.
رویکرد کلش آف کلنز در ایران:
با توجه به جهانی شدن بازی کلش آف کلنز و رکورد شکنی تعداد دانلودهای آن در جهان، یکی از کشورهایی که خیلی زود درگیر استراتژی این بازی شد، ایران بود. رویکرد این بازی در ایران ابتدا به شکل سرگرمی و در ادامه به رقابت تبدیل شد. این رقابت به زودی خودش را وارد بازار کار کرد و خیلی زود ایرانیان نیز از این بازی درآمد زایی کردند. ایران نیز یکی از کشورهایی بود که خودش را به شکل دیوانهواری درگیر کلش آف کلنز کرد و رکورد خوبی را میان بازیکنانش به جای گذاشت. کلش آف کلنز طی مدت محدودی پایش را فراتر از یک بازی گذاشت و سریعا به یک رویداد جهانی تبدیل شد.
تاثیر کلش آف کلنز میان بازی ها:
یکی از رویکردهای کلش آف کلنز، تاثیرش در میان جهان است. تاثیری که این بازی میان جهانیان داشت، درآمد زایی جنونآمیزی است که در خرید و فروش قلعهها وجود داشت. بسیاری از اعضا با درست کردن قلعههای غیر قابل نفوذ دشمن، اکانتشان را با مبالغی بالا به فروش میرساندند و از این طریق کسب درآمد میکردند. پس از استقبال بی نظیری که از کلش آف کلنز به عمل آمد، بازار داغی میان بازیهای استراتژیک بوجود آمد و بسیاری از بازی ها با همین رویکرد و دقیقا به همین شکل با تفاوتی جزئی طراحی شدند که از جمله ی آنها میشود به کلش آف کینگز، کلش آف زامبی و کلش رویال اشاره کرد.
کلش آف کلنز محصول سرگرمی یا تجارت است؟
یکی از موارد مهم قابل بررسی، تاثیر بازی ها روی مردم و جستجوی هدف بازیکنان آن است. رویکرد کلش آف کلنز در میان بازیها متفاوت تر از بسیاری از بازی ها دیگرراست، برای مثال در بسیاری از کشورهای جنگ زده که درگیر جنگهای جهانی بودند، این بازی به مثابه دفاع از خود و درست کردن حصاری برای خود و خانواده شان هست. بازیکنان با درست کردن قلعه و جایگزین کردن اکسیرهای مختلف در جای جای قلعه در جهت حفظ منافع خودشان و خانوادشان در میآیند. بازی کلش آف کلنز یک بازی استراتژیک و تفکر افزا است. این بازی با در نظر گرفتن منافع حقوقی و حقیقی بازیکن با مغز و تفکر او بازی میکند و برای درگیری همه جانبهی اعضا تلاش میکند.
من از کلش رویال بیشتر خوشم میاد چون استراتژی های لحظه ای و آنی داره و این خیلی خوبه جذابه