جدیدترین مطالب

مطالب ویژه مجله اینترنتی رایامگ

پیوندها

محبوب ترین مطالب رایامگ

راه اندازی کسب و کار خود با نکات کلیدی ( بخش اول )

author منتشر کننده
بدون نظر 0 0
راه اندازی کسب و کار خود با نکات کلیدی ( بخش اول )

در دنیای امروزی رفع نیاز های مالی از جمله واجبات زندگی هر انسانی می باشد.

عموم مردم مشاغل مختلفی رای برای امرار معاش و زندگی به دست گرفته اند. برخی به عنوان کارمند و زیر مجموعه در مشاغل مختلف مشغول به کار هستند و مافوق و یا به عبارتی کارفرما دارند.

در میان این افراد برخی ها نیز ترجیح می دهند کسب و کار خود را راه اندازی کنند که از دید اینگونه افراد راه اندازی کسب و کار شخصی و کار آفرینی قطعا سودهی بیشتر و بازتاب چند برابری خواهد داشت .

در مطالب پیش رو که در آینده برای شما عزیزان به انتشار می رسد قصد داریم کسب و کار های بزرگ و کوچک را برای درک هر چه بهتر مطالب و ایده برای شما عزیزان تحلیل و بررسی بکنیم.

با توجه به انتخاب کسب و کار دقیق با پیش زمینه و آگاهی کامل قبلی و انتخاب کسب و کار مختص با شرایط شما قطعا منجر به موفقیت و کسب درآمد چند برابر خواهد شد. حال در ادامه به برخی نکات ریز در کسب و کار می پردازیم . با ما همراه باشید

به جای هزینه های کلان و آغاز شروع کسب و کار های نسبتا بزرگ کسب و کار کوچک خود را راه اندازی کنید

عقل سلیم می گوید برای شروع یک کسب و کاری کی پیش از آن در آن اطلاعات و سررشته ای در آن زمینه کسب و کار نداشتید به دلیل خاک خوری های اولیه و فاکتور هایی که منجر به شکست در آن کسب و کار وجود دارد و ریسک هایی که در باز ده درآمدی ممکن است اتفاق بیفتد توصیه می شود از کسب و کار های کوچک تا به مراتب بزرگ تر شروع کنید تا ریسک کمتری در شغل خود متحمل شوید.

در هر کسب و کاری که شما فعالیت خود را در آن زمینه آغاز می کنید قطعا رقبای دیگری هم در آن زمینه پیش تر از شما فعالیت دارند.

حقوق کارکنان تهیه پیش لوازم اولیه و... از جمله دلایل قانع کننده ای هستند که در ابتدا شما کسب و کار کوچک تر را نسبت به کسب و کار بزرگ تر در الویت کار خود قرار دهید.

تحلیل و بررسی مزایا و معایب کسب و کار های کوچک و پیش آگاهی های مربوط به آن از جمله نکات بسیار حائز اهمیت در این مسیر می باشد

- اولین مورد در راه اندازی کسب و کار این است که خودتان رئیس خودتان هستید

- درکسب و کار خود قطعا آزادی عمل بیشتری نسبت به یک کارمند ساده خواهید داشت

- بازده و برنامه زمانی با مدیریت خودتان صورت می گیرد.

- برنامه ریزی و مدیریت کار ها تنها در اختیار شما خواهد بود

- کسب و کار های کوچک با صرفه جویی هزینه ی اولیه ای که شده سود چندان چشم گیری نسبت به کسب و کار بزرگ را در پی خواهد داشت.

- با برنامه ریزی مناسب و پیش آگاهی در رابطه با یک شروع کسب و کار مختص خود احساس پیروزی بسیاری مواجه خواهید شد.

- با راه اندازی کسب و کار خود نور امید و تلاش کردن و پیشرفت و رفتن به مراتب بالا تر در شما نمایان خواهد شد.

- در راه اندازی کسب و کار کوچک هزینه ها همیشه مدیریت شده و قابل کنترل خواهد بود.

- در راه اندازی کسب و کار های کوچک نیاز به استخدام تعداد زیادی کارمند و کارگر نمی باشد و همین مورد در کنترل حقوق دهی به آن ها و مدیریت هزینه ها نقش بسزایی دارد.

در کسب و کار های کوچک مدیریت کردن کار ها و برنامه ریزی کردن در مورد مسائل مربوطه قطعا راحت تر خواهد بود.

معایب راه اندازی کسب و کار

- اگر از ابتدا برنامه ریزی برای شروع کسب و کار در ذهن ندارید پس از درآمد و هدف های والا تر در کسب و کار هم خبری نیس و باید به حقوق های کارمندی و کارگری در زندگی خود بسنده کنید. هر چه بازده زمانی تحقیق و پیش آگاهی و برنامه ریزی در رابطه با کسب و کار انتخابی شما بیشتر باشد بلعکس بازتاب در آمد زایی بیشتری را با خود در پی خواهد داشت.

- در آمد ماهانه در راه اندازی کسب و کار به هیچ عنوان قابل تضمین و پیشبینی نخواهد بود.

- در راه اندازی کسب و کار باید ریسک شکست راهم بلعکس موفقیت پذیرا باشید.

- همانطور که امکان موفقیت چند صد برابری در کسب و کار خود وجود دارد امکان شکست و برشکستگی را هم باید پذیرا باشید

- از کسب و کاری که خودتان راه اندازی می کنید دیگر از بیمه و سنوات و مزایا خبری نیس و سود و ضرر همگی پای خودتان  است.

- در کسب و کاری که متعلق به خودتان است کنترل زمان استراحت از دستتان خواهد رفت چون مدیرت کار ها همگی بر عهده کارفرما می باشد و حضور و رسیدگی شما بیش از هر کس دیگری در آن کار احتیاج است.

دسته‌بندی کسب و کارهای کوچک بر اساس حرفه

برخی از مهم‌ترین دسته‌بندی‌ها به قرار زیر است:

- کسب و کارهای خدماتی

- کسب و کارهای واسطه‌گری

- کسب و کارهای کامپیوتری

- کسب و کارهای فناوری و اطلاعات

- کسب و کارهای تولیدی

- کسب و کارهای خانگی

- کسب و کارهای روستایی

- کسب و کارهای مالی و سرمایه‌گذاری

- کسب و کارهای وابسته به موبایل

- کسب و کارهای دانشگاهی

دسته‌بندی کسب و کارهای کوچک در دنیای واقعی و مجازی

کسب و کارهای کوچک را از نظر بستر ایجادشان به دو دسته اصلیِ کسب و کارهای اینترنتی و کسب و کارهای فیزیکی تقسیم  می‌کنند و که خود آن‌ها نیز به موارد جزئی‌تری تقسیم می‌شوند. البته به دلیل پیشرفت‌های امروزی که در فناوری‌های مبتنی بر اینترنت سراغ داریم، خیلی نمی‌توان این تفکیک را به‌صورت کامل انجام داد. در حال حاضر بدون استفاده از اینترنت و امکانات موجود در آن، استفاده نکردن از چنین ابزاری منجر به یک شکست کامل برای کسب و کارهای کوچک خواهد شد.

سرمایه کمی دارید و نمی‌دانید چه کاری با آن راه بیاندازید؟ به‌دنبال ایده هایی برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم می‌گردید؟ پس با ما در این نوشتار همراه باشید زیرا خبرهای خوشی براي‌تان داریم. اینجا می خواهیم ۱۰۰ ایده برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم به شما معرفی کنیم.

 فرصت‌های کسب و کاری متعددی وجود دارند که برای شروع به هزینه‌ی کمی نیاز دارند یا حتی ممکن است به هیچ هزینه‌ای نیاز نداشته‌باشند! بله درست شنیدید! ولی درعوض باید زمان و تلاش زیادی خرج آن کنید. علاوه بر این، بسیاری از فرصت های کسب و کار کوچک بر مجموعه مهارت‌های شما استوار هستند، از جمله مهارت‌های کامپیوتری.

ولی کمی صبر کنید، چیزهای دیگری هم هست:

یک بخش دیگر به نام کسب و کارهای “دنیای واقعی” به این متن اضافه کرده‌ام تا کسانی که مهارت‌های خاصی در زمینه‌ی کامپیوتر ندارند هم بتوانند استفاده کنند. در این نوشتار تنها چند مورد از ایده های کسب و کار کوچک را مطرح می‌کنیم و به‌اختصار در مورد کم‌هزینه بودن آن‌ها صحبت می‌کنیم

این مطلب ادامه دارد...

بیشتر بخوانید: معرفی کسب و کار ها
بیشتر بخوانید: ثبت و معرفی کسب و کار خود در رایا مگ

دیدگاه

دیدگاه خود را وارد نمایید

جدیدترین مطالب مجله اینترنتی رایامگ

معرفی کسب و کار خود
خبر نامه مجله اینترنتی رایا مگ

با عضویت در خبرنامه رایا مگ از جدید ترین مقالات آگاه شوید