جدیدترین مطالب

مطالب ویژه مجله اینترنتی رایامگ

پیوندها

محبوب ترین مطالب رایامگ

کمک گوگل به دولت هند برای مقابله با اپ‌های غیرقانونی وام‌دهی

author منتشر کننده
بدون نظر 0 0
کمک گوگل به دولت هند برای مقابله با اپ‌های غیرقانونی وام‌دهی

دولت  و بانک مرکزی هند از گوگل خواسته اند برای محدودسازی استفاده غیرقانونی از اپ های وام‌دهی دیجیتال در این کشور، اقدامات و کنترل های سختگیرانه تری انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، به گفته چهار منبع معتبر، هرچند گوگل تحت قلمرو نظاری بانک مرکزی هند (RBI) قرار نمی گیرد، اما دولت این کشور و نهاد مذکور طی ماه های گذشته چندبار و طی جلساتی از این شرکت آمریکایی خواسته اند کنترل های سختیگرانه تری برای اپ های وام‌دهی انجام دهد تا به حذف چنین نرم افزارهایی کمک کنند.

رگولاتورهای هندی هم اکنون از شرکت ها و بانک های وام دهنده خواسته اند کنترل های بیشتری برای اپ های وام‌دهی غیرقانونی وضع کنند. این درحالی است که چنین اپلیکیشن هایی در دوران شیوع کرونا در این کشور آسیایی محبوب شده اند.

همچنین رگولاتورهای این کشور تصمیم دارند گسترش اپ های وام‌دهی که اقدامات غیرقانونی انجام می دهند مانند دریافت نرخ سود و کارمزد بسیار زیاد که توسط بانک مرکزی تایید نمی شود یا اپ هایی ناقض قوانین پولشویی و دیگر دستورات دولتی را محدود کنند.

همچنین مقامات هندی از گوگل خواسته اند گسترش چنین اپلیکیشن های از طریق کانال های مختلف مانند وب سایت ها و شیوه های متفاوت دانلود را نیز محدود کند.

بیشتر بخوانید: شبکه های اجتماعی حق نظارت بر محتوای کاربران را ندارند

این شرکت آمریکایی نیز با توجه به شکایت های دریافتی از سازمان های دولتی اقداماتی را انجام می دهد.

گوگل سال گذشته اعلام کرد قوانین مربوط به پلی استور (فروشگاه اپلیکیشن این شرکت) برای اپ های مالی را اصلاح کرده است. در همین راستا از سپتامبر ۲۰۲۱ میلادی الزامات بیشتری برای اپ های وام‌دهی شخصی در هند اجرا شد.

سخنگوی گوگل در این باره می گوید: ما بیش از ۲ هزار اپلیکیشن وام‌دهی شخصی در هند را به دلیل نقض قوانین گوگل پلی حذف کردیم. ما برای برطرف کردن این چالش همچنان به همکاری با سازمان های مجری قانون و بخش مالی ادامه می دهیم.

هرچند طبق قوانین بانک مرکزی هند هرگونه اپ وام‌دهی که در فروشگاه اپ ثبت می شود باید از سوی سازمان های قانونی پشتیبانی شود، اما در نهایت گوگل باید بر اجرا و پیروی از این قانون نظارت کند.

بیشتر بخوانید: معرفی کسب و کار ها
بیشتر بخوانید: ثبت و معرفی کسب و کار خود در رایا مگ

دیدگاه

دیدگاه خود را وارد نمایید

جدیدترین مطالب مجله اینترنتی رایامگ

معرفی کسب و کار خود
خبر نامه مجله اینترنتی رایا مگ

با عضویت در خبرنامه رایا مگ از جدید ترین مقالات آگاه شوید