جدیدترین مطالب

مطالب ویژه مجله اینترنتی رایامگ

پیوندها

محبوب ترین مطالب رایامگ

ارتباط زایمان زودهنگام و افزایش ریسک اختلال بیش فعالی در کودک

author منتشر کننده
بدون نظر 0 0
ارتباط زایمان زودهنگام و افزایش ریسک اختلال بیش فعالی در کودک

طبق یک مطالعه جدید، در میان کودکانی که در هفته ۳۷ تا ۴۱ بارداری به دنیا می آیند، آنهایی که قبل از ۳۹ هفتگی به دنیا می آیند، با احتمال بیشتر تجربه علائم مرتبط با اختلال بیش فعالی مواجه هستند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، بیش از ۱۰ درصد از کودکان در سن مدرسه دچار اختلال بیش فعالی هستند و مشخص شده است ارتباط شناخته شده‌ای با زایمان زودرس (کمتر از ۳۷ هفتگی) دارد.

«نانسی رایشمن»، نویسنده این مطالعه و استاد اطفال در دانشکده پزشکی راتگرز، گفت: «گزارش‌های معلمان، همراه با گزارش‌های مادر و ارزیابی‌های پزشک، ورودی ارزشمندی برای تشخیص اختلال بیش فعالی ارائه می‌دهند. علائم گزارش شده توسط مادر عموماً منعکس کننده رفتارها در خانه یا گروه‌های اجتماعی است، در حالی که علائم گزارش شده توسط معلم منعکس کننده رفتارها در یک محیط آموزشی ساختاریافته توسط متخصصانی است که با تعداد زیادی از کودکان کار می‌کنند و طیف وسیعی از رفتارهایی را که دانش آموزان در کلاس درس از خود نشان می‌دهند مشاهده می‌کنند.»

این تیم تحقیق، به دنبال تخمین ارتباط بین زمان تولد و علائم اختلال بیش فعالی کودکان ۹ ساله بودند که توسط معلمانشان گزارش شده بود.

آنها داده‌های مربوط به ۱۴۰۰ کودک را که به‌طور تصادفی از ۷۵ بیمارستان در ۲۰ شهر بزرگ ایالات متحده از سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۰ جمع آوری شده بود و با مادران طی ۹ سال بارها مصاحبه شده بود، بررسی کردند.

در طول ۹ سال پیگیری، از معلمان کودکان خواسته شد دانش آموزان خود را با استفاده از فرم اصلاح شده شامل علائم بیش فعالی، رفتار مخالف و مشکلات شناختی، ارزیابی کنند.

به طور کلی، محققان دریافتند کودکانی که در اوایل ۳۷-۳۸ هفتگی بارداری به دنیا می‌آیند، به طور قابل‌توجهی نمرات بالاتری نسبت به کودکانی که ۳۹-۴۱ هفته بارداری بدنیا می آیند در بیش فعالی و مشکلات شناختی داشتند.

محققان دریافتند تولد در هفته‌های ۳۷ تا ۳۸ با ۲۳ درصد نمرات بیش فعالی بیشتر همراه است. درحالیکه تولد در هفته‌های ۳۹ تا ۴۱ بارداری، ۱۷ درصد نمرات بیش فعالی بالاتری دارد.

رایشمن گفت: «یافته‌ها از توصیه‌های فعلی برای به تأخیر انداختن زایمان انتخابی تا حداقل ۳۹ هفته حمایت می‌کنند و نشان می‌دهند که غربالگری‌های منظم علائم بیش فعالی برای کودکان متولد شده در هفته‌های ۳۷ تا ۳۸ مهم است.»

او گفت: «نوزادان نارس به دلیل رشد نابالغ مغز در معرض خطر افزایش ابتلاء به اختلال بیش فعالی هستند.»

رایشمن می‌گوید: «رشد و تکامل قابل توجهی در انواع مختلف سلول‌های مغزی بین هفته‌های ۳۴ تا ۴۰ بارداری مشاهده می‌شود. نوزادانی که در آخر بارداری متولد می‌شوند در مقایسه با نوزادانی که زودرس به دنیا می آیند احتمالاً از یک تا دو هفته بیشتر رشد مغز در رحم بهره مند می‌شوند.»

بیشتر بخوانید: معرفی کسب و کار ها
بیشتر بخوانید: ثبت و معرفی کسب و کار خود در رایا مگ

دیدگاه

دیدگاه خود را وارد نمایید

جدیدترین مطالب مجله اینترنتی رایامگ

معرفی کسب و کار خود
خبر نامه مجله اینترنتی رایا مگ

با عضویت در خبرنامه رایا مگ از جدید ترین مقالات آگاه شوید