داشتن اطلاعات برای انتخاب مواد غذایی خوب و داشتن فعالیت بدنی می تواند به پیشگیری از بیماری ها از جمله سرطان کمک کند.
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا برای کسانی که میخواهند تغذیه خود را بهبود بخشند، نکاتی را ارائه میدهد.
«امی براگاگنینی»، سخنگوی این آکادمی، میگوید: «میوه ها، سبزیجات و غلات کامل مواد مغذی و فیبر غذایی را در اختیار شما قرار میدهند که میتواند به کاهش خطر ابتلاء به سرطان در طولانی مدت کمک کند.»
وی در ادامه میافزاید: «خوردن غذاهای متنوع از همه گروههای غذایی، وعدههای غذایی شما را جذاب و سالم نگه میدارد. میوهها و سبزیجات تازه، منجمد، کنسرو شده یا خشک همه آمادهسازی وعدههای غذایی شما را آسان میکنند.»
بیشتر بخوانید: نخستین واکسن کرونای مبتنی بر mRNA به مرحله کارآزمایی بالینی رسید
او توصیه میکند در هر وعده غذایی نیمی از بشقاب خود را با میوه و سبزیجات پر کنید.
وی پیشنهاد میکند: «صبح ها توت تازه را به ماست کم چرب یا بدون چربی خود اضافه کنید. برای ناهار سالاد کلم برگ سبز بخورید. مقداری اسفناج، کلم بروکلی و کلم را با هم تفت دهید تا برای شام مصرف کنید.»
مصرف بیشتر حبوبات مانند لوبیا، نخود و عدس نیز میتواند به افزایش مواد مغذی مصرفی کمک کند. او پیشنهاد میکند که لوبیا سیاه را به املت اضافه کنید. یک ظرف بزرگ سوپ عدس میتواند یک شام سالم باشد.
اطمینان از وجود غلات کامل در وعدههای غذایی بسیار مهم است. این وعدهها میتواند شامل یک کاسه گرم بلغور جو دوسر با میوههای خشک برای صبحانه، یک کاسه جو غلات کامل با مرغ پخته شده برای ناهار و یک قرص نان گندم کامل همراه با شام باشد.
وی توصیه میکند مصرف برخی مواد غذایی را کاهش دهید. گوشت قرمز و فرآوری شده را با سالاد ماهی تن در زمان ناهار، سینه مرغ کبابی در شام یا خوردن یک وعده غذایی بدون گوشت مانند پاستا جایگزین کنید.
همچنین مقدار قندهای اضافه شده و چربی اشباع شده را محدود کنید.