یک مطالعه جدید نشان می دهد واکسینه شدن برای کووید۱۹ در دوران بارداری سطوح بالاتری از آنتی بادی را برای مادر و نوزاد نسبت به ابتلا به کووید۱۹ ایجاد می کند.
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، هنگامی که زنان باردار واکسن کووید ۱۹ دریافت کردند، محققان دریافتند که غلظت آنتی بادی این زنان ۱۰ برابر بیشتر از آنهایی است که به کووید ۱۹ مبتلا شده بودند.
تیم تحقیق از بیمارستان کودکان فیلادلفیا و دانشگاه پنسیلوانیا، ۱۵ روز پس از اولین دوز واکسن در زنان، آنتی بادیها را شناسایی کردند.
دکتر «داستین فلانری»، نویسنده اول مطالعه، گفت: «این یافتهها نشان میدهد که واکسیناسیون کووید ۱۹ نه تنها محافظت قوی برای مادران در دوران بارداری ایجاد میکند، بلکه غلظت آنتیبادیهای بالاتری نسبت به عفونت کووید ۱۹ برای نوزادان هم فراهم میکند».
وی در بیانیه خبری بیمارستان گفت: «با توجه به اینکه بارداری یک عامل خطر برای کووید ۱۹ شدید است، این مطالعه نشان میدهد که افراد باردار باید برای محافظت از خود و نوزادان خود واکسینه شوند.»
بیشتر بخوانید: مکمل ها در حفظ سلامت قلب موثر نیستند
محققان دادههای بیمارانی که بین ۹ آگوست ۲۰۲۰ تا ۲۵ آوریل ۲۰۲۱ در بیمارستان پنسیلوانیا زایمان کرده بودند، مورد مطالعه قرار دادند.
سرم خون بند ناف ۵۸۵ زن باردار که دارای آنتی بادی کووید بودند مورد ارزیابی قرار گرفت.
از این میان، ۱۶۹ بیمار واکسینه شده بودند اما به کووید ۱۹ مبتلا نشده بودند، در حالی که ۴۰۸ بیمار به کووید مبتلا شده بودند اما واکسینه نشده بودند.
بیش از ۹۵ درصد از نوزادان، آنتی بادی در خون بند ناف خود داشتند. سطح آنتی بادی در نوزادان تازه متولد شده در گروه واکسینه شده ۱۰ برابر بیشتر از گروه مبتلا به کووید ۱۹ بود.