اگر با برنامهنویسی آشنایی داشته باشید حتماً Visual Studio را میشناسید. این نرمافزار توسط شرکت مایکروسافت برای تولید برنامههای ویندوزی ساخته شده است. علاوه بر امکان برنامهنویسی برای تولید نرمافزارهای ویندوزی، در ویژوال استدیو میتوانید وبسایت نیز بسازید. اولین نسخه از ویژوال استدیو در سال 1997 عرضه شد و از آن زمان تاکنون، معمولاً هر دو سال یک بار نسخه جدید و آپدیت شده ویژوال استدیو به بازار عرضه میشود. پس از ویژوال استدیو نسخه 2017، اکنون در آستانه سال نو میلادی نسخه 2019 از این نرمافزار عرضهشده است. نسخه جدید علاوه بر ویژگیها و امکانات تازه، رابط کاربری بهتری نسبت به قبل دارد. البته از این نسخه نسبت به نسخه 2017 نباید انتظار تغییرات انقلابی داشت. در سالهای گذشته، مایکروسافت با نسخههای کوچکتر و تحویل مداوم بسیار راحتتر شدهاست. در حقیقت، آنها روش DevOps را در بسیاری از تیمهای محصولاتشان پذیرفتهاند که بجای توسعه یک محصول کاملاً جدید و متفاوت، به بهبود تدریجی نرمافزار موجب بپردازند.
مایکروسافت در یک بیانیه اعلام کرده به دلیل خرید github، قصد یکپارچگی بیشتری بین سرویسهای گیتهاب و ویژوال استودیو را دارند. از طرفی در این نسخه قصد داشتهاند تا ویژوال استودیو را با حفظ قابلیت اجرا در سیستمهای موجود، سریعتر ساخته، قابلاعتمادتر کرده و قابلیت تولید را برای افراد و تیمها بیشتر کنند. درواقع آنها قصد داشتهاند تا نسخهای از Visual Studio را توسعه دهند که امکان دیباگ کردن در آن سریعتر است و همچنین با سرعت بیشتری به بیلد کردن میپردازد. به همچنین دلیل آنهای از قابلیتهای نظیر هوش مصنوعی در این نسخه از نرمافزار بیشتر استفاده کردهاند.
تغییرات نسخه جدید ویژوال استودیو نسبت به نسخه قبلی خود
مایکروسافت در نسخه جدید ویژوال استودیو چندین ویژگی جدید را به این نرمافزار اضافه نموده است:
- · IntelliCode : اینتلی کد را میتوان مهمترین قابلیت تازه ویژوال استودیو دانست که با کمک هوش مصنوعی فرایند کد نویسی را آسانتر میکند و با پیشنهاد API های بعدی در فرایند کد نویسی، سرعت شما در کد زدن را بهشدت افزایش میدهد. این ویژگی که شباهتهایی به IntelliSense در نسخههای قبلی دارد، پیشرفتهای زیادی نسبت به نسخه قبلی خود کرده است.
- قابلیت Live Share: یکی از مهمترین قابلیتهای تازه ویژوال استدیو است که امکان به اشتراک گذاری همزمان کدها بین توسعه دهندگان را فراهم میسازد. بدین ترتیب کار تیمها بر روی یک پروژه آسانتر خواهد شد. بدیهی است که در افزودن این ویژگی از خرید تازه مایکروسافت یعنی گیتهاب بهرهگیری شده است.
- پشتیبانی از Android API 29
- پشتیبانی از قالبها و ابزارهای Xamarin.Forms 4.0
- بهبود استقرار سریع برای Xamarin.Android
- بهبود پیشنمایشگر Xamarin.Forms
- بهبود دیزاینر Xamarin.Android با پشتیبانی ابتدایی برای طرحبندی
- بروزرسانی Test Explorer که امکان عملکرد بهتر برای تعداد زیادی از تستها را میدهد و بهبود گروهبندی و مرتبسازی قابلیتها
- دیباگینگ پیشرفته با پنجره تعاملی و تجربه IntelliSense در استفاده از Open Folder با پایتون
- قابلیت دیباگ برنامههای پایتون فلسک و جنگو با بارگزاری مجدد اتوماتیک
- امکان اضافه نمودن دیتابیسهای SQL Azure
- پشتیبانی از توسعهپذیری برای تست فریمورکهای شخصثالث (نظیر xUnit و Nunit) برای یکپارچهسازی با Real Time Test Discovery
- ایجاد پروژههای جدید با تجربه جستجوی بهبود یافته و فیلترهایی که از لیستهای جدید از قالبهای محبوب استفاده میکنند.
- نوسازی تم آبی نرمافزار
- بازطراحی فهرست و بخش عنوان برای افزایش فضا برای کد
- بهبود دقت جستجو برای منوها، دستورها، گزینهها و کامپوننتهای قابل نصب
- پیکربندی پروژه های خاص که هنگام باز شدن یک راهحل لود میشوند.
- دستور پاک شدن کد با یک کلیک برای اسناد، پروژههای و راهحلها
- قالب های توسعه پذیری جدید برای ایجاد Async Tool Windows
- و ...